Dostava in plačilo

DOSTAVA

Stroški in čas dostave vašega naročila so ocenjeni na blagajni.

Ocena se izvede glede na težo izdelkov in njihov cilj.

Naročila dostavljamo kamorkoli v Sloveniji in v vse Evropske države.


Če se vaše naročilo nahaja v Ljubljani in okolici vam ga dostavimo

ZASTONJ

NAČINI DOSTAVE

Kurir lahko dostavi vaše naročilo prav do vašega doma.
Osebni prevzem izdelkov je možen po predhodnem dogovoru na naslovu podjetja Proton d.o.o s plačilom v gotovini ali predhodno preko predračuna na transakcijski račun podjetja Proton d.o.o.
Če stranka najde, logistično službo, ki je za njo primernejša od GLS ali Pošte Slovenije naj nas o tem obvesti, mi pa bomo poskrbeli, da bomo po izbrani dostavni službi poslali izdelek. Stranka ima pravico da izbere logistično službo v kolikor naroča izdelek težji od 50 kg in se prevzemni center logistične službe nahaja v Ljubljani oz. njeni bližnji okolici.

Po plačilu dostave si pridržujemo pravico, da iz različnih razlogov za dostavo izberemo drugo logistično družbo, oziroma izdelek dostavimo sami. Stranko v nobenem primeru, po že plačani poštnini ne bomo bremenili z dodatnimi stroški poštnine.

PLAČILO

Plačilo z gotovino, ob prevzemu izdelka.
Plačilo z bančno kartico ob naročilu izdelka preko spletne strani. Plačilo z bančno kartico ali z mobilnim telefonom, ki ima vgrajeno NFC tipalo in nameščeno bančno aplikacijo, je mogoče tudi pri kurirju, ob prevzemu izdelka.
 
Plačilo predračuna / ponudbe preko bančnega nakazila. Oddajte naročilo, prejmite predračun / ponudbo, ki jo nato plačate preko običajnega bančnega nakazila ali z uporabo univerzalnega plačilnega naloga.
Plačilo z mobilnim telefonom. Oddajte naročilo, prejmite predračun / ponudbo z natisnjeno QR kodo, odprite bančno aplikacijo na mobilnem telefonu in zajemite izpisano QR kodo ter potrdite plačilo.