Pipa za točenje goriv 60 L/min z digitalnim števcem pretoka goriva

110,00 
Na zalogi
+
Dodaj na seznam želja
Dostava
Plačila
Prednosti
  • — Garancija na izdelke
  • — Možno vračilo izdelkov
  • — Različne metode plačila
  • — Široka izbira izdelkov
  • — Velika zaloga

BREZPLAČNA dostava v Ljubljani in njeni okolici!Naročila so dostavljena v roku dveh delovnih dni

Pipa za točenje goriv 60 L/min z digitalnim števcem pretoka goriva

S točilno pištolo z digitalnim števcem je mogoče točiti dizelsko gorivo (plinsko olje - nafta), kurilno olje, bencin in kerozin.

Največji možni pretok ročke za točenje goriva z digitalnim števcem je 60 L/min. Hitrost točenja je mogoče enostavno uravnavati z enoročnim stiskom ročaja. Mogoča je tudi nastavitev točenja preko trostopenjskega zatiča, ki se nahaja na ročaju. Zatič lahko ob pritisku na ročaj pištole za točenje goriva enoročno nastavimo na željeno vrednost, polnilna pipa, pa bo sama ohranjala enakomeren pretok goriva. Prav tako lahko prednastavljeno samodejno moč točenja z enostavnim enoročnim stiskom ročaja prekinemo.

Pipa za točenje goriva s števcem ima ročaj, ter večji del ohišja narebren (profiliran) in gumiran, kateri posledično omogoča trden oprijem, ter udobno in bolj varno delo. Enostavnejše je tudi čiščenje. Večji del ohišja avtomatske točilne ročke je zgrajen iz litega jekla, ki v svoji notranjosti vsebuje še dodaten filter. 17 cm točilna cev je sestavljena iz visoko kvalitetne in trdne, nerjaveče aluminijaste zlitine. Na spodnji, zunanji strani, ročaja se nahaja prirejen utor za enostavno odlaganje ročke na za to prirejeno držalo.

Točilna pištola z digitalnim števcem pretoka ima vrezan notranji imenski navoj premera Ø 25 mm (1 cola - 1" - 1 palec). Resničen zunanji premer notranjega navoja z vključenimi morebitnimi debelinami sten priklopljene kovinske cevi je Ø 33,7 mm. Na pipo za točenje goriv 60 L / min z digitalnim števcem pretoka goriva je mogoče priklopiti dodatno dodan, iz kvalitetne močne aluminijaste zlitine, zgrajen priklop z gumenim tesnilom z zunanjim navojem za privitje na točilno pipo na eni strani in rebrastim reliefom za trdnejši priklop na tlačno ali sesalno cev z objemko na drugi strani aluminijastozlitinastega priklopa. Večji, zunanji navoj na priklopu je premera Ø 25 mm (1 colski - 1" - 1 palčni), resničen zunanji premer večjega zunanjega navoja z vključenimi debelinami kovinskih sten navoja je Ø 33,7 mm. Manjši dodatni priklop z zunanjim rebrastim reliefom ima premer Ø 20 mm (3/4 cole - 3/4" - 3/4 palčni), resničen zunanji premer manjšega priklopa z rebrastim reliefom z vključenimi debelinami kovinskih sten navoja je Ø 26,9 mm.

Pipa za točenje goriv 60 L/min, ima za merjenje enkratnega pretoka dizelskega goriva vgrajen pet mestni visoko natančni občutljivi nastavljivi digitalni števec (od 0 do 9999,9), za merjenje količine pretoka dizelskega goriva v litrih z dodatno decimalko za merjenje pretoka dizelskega goriva v decilitrih. Števec enkratnega pretoka dieselskega goriva lahko ponastavimo (resetiramo). Poleg glavnega števca enkratnega pretoka je vgrajen tudi pet mestni visoko natančni, občutljivi in nastavljivi digitalni števec (od 0 do 9999,9) za merjenje količine skupnega pretoka dizelskega goriva v litrih, z dodatno decimalko za merjenje pretoka dizelskega goriva v decilitrih. Tudi števec skupnega pretoka dizelskega goriva ima možnost ponastavitve (resetiranje) števca enkratnega pretoka dieselskega goriva. Ponastavitev (resetiranje) se izvede samodejno, ob dosegu skupne vrednosti pretoka 9999,9. Natančnost merjenja pretoka goriva na obeh števcih je ±1%.

Na pipi za točenje goriv je mogoče namensko, ročno umerjanje digitalnega števca za merjenje pretoka goriva ob točenju različnih tekočin z različno sestavo. Kerozin ima tako drugačno sestavo kot dizelsko gorivo, zato lahko prihaja do višjih odstopanj pri merjenju pretoka. V takem primeru kerozin natočimo v merilno posodo z natančno odtisnjenimi merilnimi oznažbami. Če je količina dotočenega kerozina po zaznambi na števcu goriva 100 litrov, v resnici pa je glede na merilne označbe v posodi natočeno 103 litre kerozina, potem se digitalni števec za pretok goriva, s pritiskom na gumb, na zahtevo, lahko umeri, da bo ob naslednjem pretoku kazal natančnejšo količino.

Na digitalnem števcu pretoka goriva lahko nastavljamo različne enote merjenja pretoka skozi pištolo za točenje goriva. Nastavimo lahko merjenje pretoka v Litrih, Galonah, Pintih in Quartih.

Tehnične podrobnosti: Pipa za točenje goriv 60 L/min z digitalnim števcem pretoka goriva

Teža:
1 kg
Garancija:
12 mesecev
Premer notranjega navoja na pipi za točenje dizelskega goriva z analognim števcem za priklop tlačne cevi:
Imenski premer Ø 25 mm (1 cola - 1" - 1 palčni), notranji navoj po standardu DIN 2440:1978-06; Resničen zunanji premer notranjega navoja z vključenimi morebitnimi debelinami sten priklopljene kovinske cevi: Ø 33,7 mm po standardu DIN 2440:1978-06
Največji možni pretok :
60 L/min
Tekočine, primerne za točenje s samodejno pištolo za točenje goriv z analognim števcem pretočenega goriva:
Dizelsko gorivo (plinsko olje - nafta), kurilno olje, bencin in kerozin
Tekočine, primerne za točenje s pištolo za točenje goriv z digitalnim števcem pretočenega goriva:
Dizelsko gorivo (plinsko olje - nafta), kurilno olje, bencin in kerozin
Merjenje enkratnega pretoka dizelskega goriva:
Pet mestni visoko natančni občutljivi nastavljivi digitalni števec (od 0 do 9999,9) za merjenje količine pretoka dizelskega goriva v litrih z dodatno decimalko za merjenje pretoka dizelskega goriva v decilitrih
Števec skupnega pretoka dizelskega goriva:
Pet mestni visoko natančni občutljivi nastavljivi digitalni števec (od 0 do 9999,9) za merjenje količine pretoka dizelskega goriva v litrih z dodatno decimalko za merjenje pretoka dizelskega goriva v decilitrih
Samodejni (avtomatski) izklopni ventil pretoka goriva ob doseženem polnem rezervoarju (tanku):
Ne
Zaznavno tipalo (sonda), ki ob stiku z gorivom, samodejno (avtomatsko) prekine pretok goriva skozi točilno pipo in zapre ventil:
Ne
Možnost ponastavitve (resetiranje) števca enkratnega pretoka dieselskega goriva:
Da
Ponastavitev (resetiranje) števca skupnega pretoka:
Samodejno, ob dosegu skupne vrednosti pretoka 9999,9
Možnost ročnega namenskega umerjanja digitalnega števca za merjenje pretoka goriva na pipi za točenje goriv ob točenju različnih tekočin z različno sestavo:
Da - kerozin ima drugačno sestavo kot dizelsko gorivo, zato lahko prihaja do večjih odstopanj pri merjenju pretoka. V takem primeru se kerozin natoči v 100 litrsko posodo. Če je količina dotočenega kerozina 103 litre, nmesto 100 litrov, se digitalni števe
Nastavljanje različnih enot merjenja pretoka dizelskega goriva skozi pištolo za točenje goriva na digitalnem števcu za merjenje pretoka goriva:
Liter, Galona, Pint, Quart
Brezstopenjsko uravnavanje pretoka goriva s stiskanjem ročaja:
Da
Tri stopenjsko enoročno nastavljanje moči pretoka goriva na ročaju za samodejno točenje:
Da
Enostaven izklop prednastavljene moči točenja s stiskom ročaja:
Da
Narebren (profiliran) ročaj za udobnejše in bolj varno delo trden oprijem, ter enostavno čiščenje:
Da
Gumirana narebrena (profilirana) prevleka ohišja točilne ročke za udobnješe in bolj varno delo, trden oprijem ter enostavno čiščenje:
Da
Filter goriva v notranjosti ohišja iz robustnega litega jekla točilne pipe:
Da
17 cm točilna cev iz visoko kvalitetne in trdne, nerjaveče aluminijaste zlitine za preprečevanje poškodb in enostavno čiščenje :
Da
Dva premera aluminijastozlitinastega priklopa z zunanjim navojem za privitje na pipo za točenje dieselskega goriva na eni strani in rebrastim reliefom za trdnejši priklop na tlačno ali sesalno cev z objemko na drugi strani aluminijasto pocinkanega jekla:
Da
Prirejen utor na spodnji in zgornji zunanji strani ročaja za enostavno odlaganje ročke na za to prirejeno držalo:
Da
Dodaten iz kvalitetne močne aluminijaste zlitine, zgrajen priklop z vgrajenim finim enostavno pralnim filtrom in gumenim tesnilom z zunanjim navojem za privitje na točilno pipo na eni strani in rebrastim reliefom za trdnejši priklop na tlačno ali sesalno :
Da
Gumeno tesnilo za priklop in tesnjenje aluminijastozlitinastega priklopa za priklop sesalne cevi na točilno pipo za gorivo:
Da
Enostavna uporaba:
Da
Zelo mi je všeč, ker ima točilna pipa tudi digitalni števec.
Napiši svoje mnenje
Hitra in brezkontaktna dostava

Dostavljamo po celotni Sloveniji in EU

Nudimo BREZPLAČNO dostavo v Ljubljani in njeni okolici!

Vračilo v 14 dneh

Izdelek lahko vrnete v roku 14 dni po nakupu