7 unusual gift ideas for a DIY enthusiast

06/05/2021
7 nenavadnih idej za darila | TISTO

7 NEOBIČNE DARILNE IDEJE ZA DIY

Če ima vaš mojster delavnico, ki kar poka po šivih, in potrebujete idejo za darilo, vam predstavljamo našo ponudbo nenavadnih daril za moža ali očeta, ki si lahko sam naredite. Pokažimo, da skrbimo za svoje mojstre, tako da damo nenavadno darilo, ki bo pomagalo pri njihovem delu.

Vabimo vas, da se seznanite z našimi predlogi.

Bližnjice:

Ukośnica akumulatorowa DEDRA - przydatne narzedzie w każdym warsztacie Mitre žaga DED7065 - nekaj za les in vas

DED7065 je brezžična mitra žaga, tako imenovana mitra žaga. Omogoča vam rezanje lesa in materialov na osnovi lesa pod pravim kotom in pod kotom. Poleg tega omogoča rezanje elementov pod kotom, to je z nagnjeno rezalno glavo v območju -45 / 0 / + 45 stopinj. To omogoča, da se element spodreže, tako da se popolnoma prilega naslednjemu. Nepogrešljiv pri zaključevanju vogalov. Mitre žago ne bodo uporabljali samo ljudje, ki delajo na lesenih konstrukcijah, ampak tudi na primer pri rezanju okvirjev za slike. Zahvaljujoč napajanju akumulatorja je uporaba zelo prijetna, ne potrebujete podaljškov, baterijo pa lahko uporabljate tudi v drugih električnih orodjih iz družine DEDRA SAS + ALL.


Rozkładany stół warsztatowy DEDRA - wygodne miejsce pracy do małych pomieszczeń

N120 - zložljiva delovna miza - udobno, mobilno delovno mesto

Zelo uporabno "orodje" pri vsakem delu. Zahvaljujoč premišljeni strukturi postavitev mize traja nekaj sekund. Za to ni potrebno nobeno orodje. Konstrukcija je dodatno utrjena s sistemom nosilcev, ki blpred zlaganjem pokrijejo mizo. Gre za dobro znano konstrukcijo podjetja Ketter, ki v sodelovanju z DEDRA predstavlja delovno mizo z nosilnostjo do 453 kg. Vgrajene objemke za pištole omogočajo hitro in zanesljivo pritrditev obdelovancev na površino mize. To olajša delo in poveča natančnost obdelave. Zahvaljujoč ustrezni višini je uporaba mize prijetna, za rezanje elementa na podlagi blata se vam ni treba upogniti. Po končanem delu ključavnice samo spustite in spodnjo mizo dvignite tako, da se prepogne v dimenzije majhnega, ravnega kovčka (11x85x55 cm). Zahvaljujoč temu je delovno mizo mogoče uporabljati tudi v najmanjših prostorih, kjer ni možnosti, da bi postavili klasično delovno mizo. Poskrbimo za mojstra, ki bo delal v udobnih pogojih.

Polerka do auta DEDRA to prezent dla samochodowych maniaków

DED7955 - brusilnik za avtomobile

Popolno orodje za ljudi, ki imajo radi svoj avto. Loščilnik bo pomagal osvežiti videz avtomobila z odstranjevanjem majhnih prask ali odrgnin s površine barve. Z uporabo konice z drobnimi ščetinami (polirno krzno) lahko dosežete učinek t.i. ogledala. Vse je odvisno od časa, ki ste ga vložili v delo, in vaših potreb. Zahvaljujoč elektronskemu nadzoru hitrosti in prikazovalniku ste lahko prepričani, da naprava deluje pri nastavljeni hitrosti brez nevarnosti pregrevanja barve. Premer diska je 180 mm, kar zagotavlja veliko delovno površino in zmanjšuje tveganje za bolj brušene površine ob robu polirnika. 5 m dolg kabel omogoča udobno delo tudi pri dolgih avtomobilih, kot so kombiji.

Spawarka inwertorowa do małego warsztatu DEDRA DESI190BT


DESi190BT - upanje umre zadnje, je dejal lastnik zarjavelega Opla, ko je posegel po inverterskem varilcu DEDRA.

To je šala, a inverterski varilec je uporabna naprava tudi zunaj karoserije. Zahvaljujoč možnosti medsebojnega spajanja jeklenih elementov lahko ustvarite svoje jeklene konstrukcije. Poškodovane kovinske elemente, na primer polomljena vrata ali element ograje, lahko tudi enostavno popravimo.


Dalmierz laserowy DEDRA MC0933

MC0933 - Laserski daljinomer, kar pomeni, da ni več težav z lomljenjem ravnila na dolgih odsekih

Sodobne tehnologije so vključene v rešitve, ki so na voljo za vsak proračun. Predstavljeni laserski daljinomer je opremljen z visoko zmogljivo rdečo lasersko diodo. Zahvaljujoč uporabi optičnega sistema laserski žarek učinkovito meri razdaljo do 50 m. Natančnost meritve je +/- 2 mm na 10 m, kar je zelo dober rezultat, ki ga praktično nemogoče doseči samostojno s tradicionalno valjano mero. Laserski daljinomer DEDRA MC0933 ima številne funkcije, ki olajšajo uporabo, vključno s štetjem kubature, višine ali površine. Dve meritvi zadoščata, da naprava izračuna površino, na primer stene pod ploščicami. Spomin naprave omogoča snemanje več kot 30 meritev, prebivalstvo pa se napajaAAA baterije, ki omogočajo več tisoč meritev.

Czołówka, latarka na głowę z funkcją zoomu DEDRA L1010

L1010 - poglejte v prihodnost

Vsak mojster se svoji strasti posveti z vsem srcem. Torej, ko dan mineva, potrebujete dober vir svetlobe. Zelo pomembno je, da lahko delate, ne da bi držali svetilko ali svetilko. Zato je naš predlog tako imenovana naglavna svetilka. žaromet. Zahvaljujoč učinkoviti LED diodi v tehnologiji CREE zagotavlja močan žarek svetlobe. S prilagoditvijo leče lahko usmerite svetlobo, ki bolj osvetli izbrani element. Zelo uporabno pri pogledu v kotičke, na primer v motornem prostoru. Na ta način se izognemo metanju senc zaradi drugih elementov. Zaradi majhne teže pozabimo, da jo imamo čez nekaj časa na glavi.

Zszywacz/gwoździarka 2w1 akumulatorowa DEDRA, zestaw zszywacza z akumulatorem

DED7012– sešiti skupaj za vse življenje

Kot zadnjo idejo predlagamo 2in1 spenjalnik / žebelj, ki ga poganja baterija iz serije enotnih baterijskih sistemov DEDRA SAS + ALL. Je odlično orodje za ljudi, ki prenavljajo pohištvo, zamenjajo pohištvo, pohištvo, sestavljajo kuhinjsko pohištvo ali strešna dela.

Zaradi napajanja iz akumulatorja ne potrebujemo dostopa do vtičnice, naprava je vedno pripravljena za delo. Priložena baterija zadostuje za prebijanje 1700 sponk, po potrebi pa jo lahko napolnite v eni uri. Kot nalašč za odmor za kosilo. Pri delu vam bo v pomoč velika revija za sponke z največjim premerom 25 mm (100 kosov) in žeblje z največjim premerom 32 mm, kar omogoča dolgotrajno in nemoteno delo.

Baterijo boste lahko uporabljali za druga električna orodja SAS + ALL, zato nadaljnja darila ne bi smela predstavljati težav. In zahvaljujoč široki in nenehno razvijajoči se ponudbi boste zagotovo našli nekaj omembe vrednega.